ИСТОРИЈА СРБА 1-2

Аутор: Константин Јиречек
Издавач: Невен
Број страница: 512+550
Повез: Тврд повез
  • ИСТОРИЈА СРБА 1-2
Доступност:
На стању
Шифра:
Z10941
2,904.00 RSD

Историја Срба 1 - Политичка историја до 1537. године
Историја Срба 2 - Културна историја

Подели на

ИЗДАВАЧ
ИЗДАВАЧ НЕВЕН
АУТОР
АУТОР КОНСТАНТИН ЈИРЕЧЕК
ВРСТА ПОВЕЗА
ТИП ПОВЕЗА ТВРД ПОВЕЗ