ИЛУСТРОВАНИ НАРОДНИ КУВАР

Приредила: Драгана Пејовић
Издавач: Невен, Акиа М. Принц
Бр. стр.: 544
Повез: Тврд повез
  • ИЛУСТРОВАНИ НАРОДНИ КУВАР
Доступност:
На стању
Шифра:
Z77550
2,100.00 RSD

Преко 2000 хиљаде интернационалних рецепата и 650 фотографија

Подели на

ИЗДАВАЧ
ИЗДАВАЧ НЕВЕН, АКИА М. ПРИНЦ
АУТОР
АУТОР ДРАГАНА ПЕЈОВИЋ
ВРСТА ПОВЕЗА
ТИП ПОВЕЗА ТВРД ПОВЕЗ